2021. már.
2021.03.04.

A SZTAKI kutatói is részt vesznek a HU-MATHS-IN Challenge Dayen

 
Helyszín
online

A SZTAKI kutatói is részt vesznek a március 4-i HU-MATHS-IN Challenge Day online rendezvényen, ahol az Ipar 4.0-s megoldásokról, azok kihívásairól, komplex matematikai eljárásokról is szó esik majd. A délelőtt 10 óra és délután egy óra között zajló rendezvény végén online kerekasztal-beszélgetés lesz. A nyilvános rendezvényt az Ipar4.0 Nemezti Technológiai Platform Szövetség is támogatja.

További információkért kattintson ide!

Az esemény programja

A SZTAKI-ból előadást tart Beregi Richárd kutatómérnök, aki a SZTAKI-ban létrejött ipar 4.0-s megoldásokról beszél majd, kitérve az ezek által felvetett kérdésekre, problémákra is. Szintén előad Tipary Bence kutatómérnök, aki a gépi kiszolgálásról prezentál. Horváth Markó tudományos munkatárs a modern gyártástervező-rendszerekkel szembeni elvárásokról tart előadást, Kádár Botond, az EPIC InnoLabs Kft. ügyvezetője az ipari digitalizációról és konkrét nemzetközi projektekről beszél majd.

Az eseményt záró kerekasztal-beszélgetést a SZTAKI Mérnöki és Üzleti Intelligencia Kutatólaboratóriumának vezetője, Váncza József moderálja.

Add to calendar 2021-03-04 2021-03-04 UTC A SZTAKI kutatói is részt vesznek a HU-MATHS-IN Challenge Dayen A március 4-i rendezvényen az ipar 4.0-s megoldások is előtérbe kerülnek. -

Labor