Karrier Központ

Az MTA SZTAKI többféle karrierlehetőséget és hosszú távú perspektívát nyújt kutatóknak és fejlesztőknek egyaránt. Innovatív projektekben változatos feladatok várják a leendő munkatársakat elsősorban informatikai, mérnöki kutatás-fejlesztési területeken, folyamatosan bővülő európai és hazai kutatási projektekben.

Nemzetközileg is elismert kutatóintézetként szakmai fejlődési lehetőséget és mentorálást, multikulturális, modern munkakörnyezetet, külföldi konferenciákon való részvételi lehetőségeket biztosítunk leendő munkatársainknak. Az érdeklődőket összetartó, fiatalos project-teamek várják tapasztalt seniorokkal. Munkatársaink többek között a rugalmas munkavégzési lehetőségek, a barátságos légkör, a modern infrastruktúra miatt szeretnek nálunk dolgozni. Az érdekes feladatok, külföldi ösztöndíj-programok és világcégekkel való együttműködések mellett lehetőséget biztosítunk a munkahelyi rekreációra is: a kollégák változatos sportolási lehetőségek közül válogathatnak jól felszerelt edzőtermünkben és különböző sportköreinkben (mint csapatsportok, tenisz, fallabda, evezés stb.). Az intézeti közösségi terek pl. a modern könyvtár, az étterem, valamint a céges programok (pl. a családi napunk, a részlegek rendezvényei) is hozzájárulnak munkatársaink elégedettségéhez.

Csatlakozzon hozzánk; készséggel várjuk jelentkezését!

team

Jelentkezés

Munkatársaink kiválasztására nagy hangsúlyt fektetünk, a kollégák felvételénél figyelembe vesszük szakmai tapasztalatát, végzettségét, érdeklődését, hosszútávú karrierterveit is. A kiválasztási folyamat során a jelentkezők személyesen is találkoznak az adott terület szakmai vezetőivel.

Kérjük, jelentkezését a karrier@sztaki.mta.hu vagy a papp.palma@sztaki.hu címre küldje!

A jelentkezés tartalmazzon magyar és angol nyelvű önéletrajzot, valamint motivációs levelet. Kérjük, hogy a dokumentumokat PDF fájlként csatolja. Amennyiben konkrét álláshirdetésre jelentkezik, kérjük, hogy a megpályázott pozíciót is tüntesse fel. Amennyiben nem meghirdetett pozícióra jelentkezik, de csatlakozni szeretne hozzánk, kérjük, hogy tanulmányozza a honlapunkon a projektjeinket a  https://www.sztaki.hu/innovacio/projektek linken és a részlegek menüpont alatt  a kutató-fejlesztő részlegeink profilját, tevékenységi körét, projektjeit és jelöljön meg a jelentkezésében néhány olyan részleget, ami az érdeklődésének megfelel, ami alapján a HR-osztály kiközvetítheti az adott részlegekbe. Köszönjük a megtisztelő jelentkezését!

-