Prof. Dr. Monostori László, a HUN-REN SZTAKI igazgatója is részt vett Business Talks '24 üzleti konferencián

EconomX gazdasági portál 2024. április 15-én tartotta Business Talks '24 című üzleti konferenciáját a Magyar Zene Házában. A konferencián Prof. Dr. Monostori László, a HUN-REN SZTAKI igazgatója is részt vett.

A Business Talks '24 egynapos üzleti konferencián több mint 50 előadó tartott előadást vagy vett részt kerekasztalbeszélgetésen, három szekcióteremben. A konferencia fókuszában idén a most újranyíló EU-s források és a minden vállalkozás életében legalább egyszer felmerülő nehéz kérdés, a generációváltás állt.

Prof. Dr. Monostori László, a HUN-REN SZTAKI igazgatója és az Ipar 4.0 Nemzeti Technológia Platform Szövetség elnöke a "Mit tanulhatunk a leginnovatívabb vállalatoktól?" című kerekasztal-beszélgetésen vett részt. Beszélgetőtársai voltak: Dr. Charaf Hassan, a BME Villamosmérnöki és Informatikai Karának dékánja; Dr. Nyírő József, a MAJOSZ elnöke, a BME Gyártástudomány- és Technológia Tanszékének egyetemi adjunktusa; Petrik Márk, a HEPENIX Kft. ügyvezető igazgatója, az Ipar 4.0 Nemzeti Technológia Platform Szövetség elnökségi tagja.

""