A HUN-REN SZTAKI-ban tartották a B-prepared projekt konzorciumi ülését és a Co-Creation Group meetingjét

A kiváló minősítésű B-prepared projekt nem veszít lendületéből: az első fontos mérföldkő elérése után a konzorcium tagjai ismét összeültek, hogy összefoglalják az elért eredményeket és belefogjanak a következő fázisba.

A 2024.04.23-án tartott eseményen nem csupán a projekt résztvevői voltak jelen, hanem a dinamikusan formálódó külső szakértői csoport tagjai is. A Co-Creation Group szerepe kulcsfontosságú a projekt szempontjából: közös erőfeszítéssel úgy fejleszthető a platform, hogy az mindenki számára hasznos és értékes virtuális tér legyen.

A konzorcium tagjai a következő mérföldkő során a tartalomfejlesztésen és a közös tudásmegosztó platform felhasználói felületének utolsó finomításain fognak dolgozni. Ezzel párhuzamosan az ehhez kapcsolódó további eredménytermékek aktív kidolgozásával foglalkoznak majd.

A Co-Creation Group továbbra is várja az érdeklődő, lelkes, új tagokat: legyen bár intézmény, szakértő, influenszer, gamer – mindenki hozzájárulhat a közös tudásmegosztó és oktató platform jobbá tételéhez.