Több díjat is elhoztak a Tudományos Diákköri Konferenciáról (TDK) a SZTAKI kutatói

A SZTAKI kutatói is részt vettek  - témavezetőként vagy versenyzőként - a 2020-as Tudományos Diákköri Konferenciákon (TDK), ahonnan több díjat is elhoztak.

Díj Szerző Konzulens
Gróf Tamás, a Rendszer- és Irányításelméleti Kutatólaboratórium munkatársa I. helyezést ért el a BME Közlekedésmérnöki és Járműmérnöki kar TDK konferenciája Járművizsgálat- és irányítás szekciójábanStatisztikai hipotézisvizsgálaton alapuló repülőgép pozíció szenzor hibadetektálás valós repülési adatok felhasználásával című dolgozatával.
Czipczer Vanda
Gróf Tamás
Bauer Péter

 

Lelkó Attila, a Rendszer- és Irányításelméleti Kutatólaboratórium munkatársa II. helyezést ért el a BME Közlekedésmérnöki és Járműmérnöki kar TDK konferenciája Járművizsgálat- és irányítás szekciójában Neurális hálózat alapú irányítások modellezése és analízise lineáris rendszerelméleti megközelítésben című dolgozatával.
Huszárik Ádám
Lelkó Attila

 

Németh Balázs
Németh Balázs

 

Mocsányi Réka Dóra, a Rendszer- és Irányításelméleti Kutatólaboratórium munkatársa, aki III. helyezést ért el a BME Közlekedésmérnöki és Járműmérnöki kar TDK konferenciája Járművizsgálat- és irányítás szekciójában Változtatható szárnyú UAV irányítása elosztott propulziós rendszerrel című dolgozatával.
Mocsányi Réka Dóra

 

Takarics Béla
Takarics Béla

 

Frei Tamás a BME Közlekedésmérnöki és Járműmérnöki Kar TDK konferenciájának Járművizsgálat- és irányítás szekciójában III. helyezést ért el.
Frei Tamás

 

Németh Balázs
Németh Balázs

 

Németh Balázs
Fazekas Máté
Fuisz Bátor a BME Közlekedésmérnöki és Járműmérnöki Kar TDK konferenciájának Autonóm járművek szekciójában I. helyezést ért el.
Fuisz Bátor

 

Takarics Béla
Németh Balázs
Hegedűs Tamás
Hegedűs Tamás

 

Antal Péter, a Rendszer- és Irányításelméleti Kutatólaboratórium munkatársa I. helyezést ért el Knorr-Bremse különdíjjal a BME Gépészmérnöki Kar TDK konferenciája Alkalmazott Mechanika szekciójában Mechatronikai rendszer öntanuló szabályozása Gauss-folyamattal című dolgozatával.
Gróf Tamás
Antal Péter

 

Péni Tamás

 

Tóth Roland
Ligetfalvi Bence, a Párhuzamos és Elosztott Rendszerek Kutatólaboratórium munkatársa kari szintű Morgan Stanley különdíj II. helyezést ért el az Óbudai Egyetem Neumann János Informatikai Kar TDK konferenciája Informatika 1-5. szekciójában összevontan Hibakereséssel kapcsolatos kihívások és lehetséges megoldások felhő-orkesztráció esetén című dolgozatával.
Molnár Marcell
Ligetfalvi Bence

 

Luspay Tamás
Lovas Róbert
Kovács József
Kovács József

 

Takács Zsombor, a Párhuzamos és Elosztott Rendszerek Kutatólaboratórium munkatársa különdíjat nyert az Óbudai Egyetem Neumann János Informatikai Kar TDK konferenciája Informatika III. szekciójában Az Európai Nyílt Tudományos Felhő különböző számítási szolgáltatásainak összehasonlító elemzése című dolgozatával.
Takács Zsombor

 

Luspay Tamás
Lovas Róbert
Kovács József
Kovács József

 

Bán Bernadett I. helyezést ért el a Neumann János Egyetem, Gazdaságtudományi Kar TDK konferenciája, közgazdaságtudományi szekciójában Mozdulatelemzésen alapuló módszerek összevetése egy autóipari példán keresztül című dolgozatával.
Bán Bernadett

 

Viharos Zsolt János

 

TDK logo