2018. szep.
2018.09.10.

Nyílt forráskódú virtuális, kiterjesztett és kevert valóság alkalmazásfejlesztés - Hámori Ákos előadása

 
Helyszín
Budapest, 1111. Kende utca 13-17, K507-es terem.

A Gépi Érzékelés Kutatólaboratórium Megosztott Virtuális Valóság Csoportja szeretettel meghív minden érdeklődőt a "Nyílt forráskódú virtuális, kiterjesztett és kevert valóság alkalmazásfejlesztés" című előadására, melyet a csoport munkatársa, Hámori Ákos 2018. szeptember 10-én, hétfőn 18 órai kezdettel az MTA SZTAKI Kende utcai épületében az 507-es teremben fog tartani.

Az előadás absztraktja: Napjainkban számos virtuális, kiterjesztett és kevert valóság hardvereszköz létezik. A különböző gyártók különböző platformokat fejlesztenek, melyek hasonló problémákat oldanak meg, ráadásul zártak és nem beágyazhatók. Az előadáson betekintést nyerhetünk a piacon lévő AR / VR / MR alkalmazásfejlesztési lehetőségekbe szoftver és hardver szinten egyaránt, és bemutatjuk az ApertusVR-t, azt a magyar fejlesztést, mely megfelel a mai modern igényeknek: nyílt forráskódú, moduláris, beágyazható és gyártó-független.

Az előadás nyelve: magyar.

Az esemény nyilvános, minden érdeklődőt szeretettel látunk!

Add to calendar 2018-09-10 2018-09-10 UTC Nyílt forráskódú virtuális, kiterjesztett és kevert valóság alkalmazásfejlesztés - Hámori Ákos előadása A Gépi Érzékelés Kutatólaboratórium Megosztott Virtuális Valóság Csoportja szeretettel meghív minden érdeklődőt a "Nyílt forráskódú virtuális, kiterjesztett és kevert valóság alkalmazásfejlesztés" című előadására, melyet a csoport munkatársa, Hámori Ákos 2018. szeptember 10-én, hétfőn 18 órai kezdettel az MTA SZTAKI Kende utcai épületében az 507-es teremben fog tartani. - Ákos Hámori hamori.akos@sztaki.hu

Labor