Jan 2019
16/01/2019

SZTAKI MeetUp - Deep learning rendszerek tutorial (Tensorflow)

 

Az új évben is folytatódik intézeti meetup-sorozatunk, melynek következő alkalma január 16-án 17 órától kerül megrendezésre. A téma a legutóbbi deep learning tutorial folytatása, elsősorban a Tensorflow alkalmazásaira fókuszálva. 

Az esemény kiemelt célja, hogy inspirálja a részlegek munkatársai és a különböző tudományterületeken kutatók közötti párbeszédet, közös projektek, cikkek megszületését. Mivel a mostani alkalom a múltkor megkezdett tutorial sorozat folytatása, így ahhoz hasonló előismereteket, alaptudást igényel. 

Kérjük, hogy részvételi szándékát az alábbi doodle kitöltésével jelezze; további részleteket, kapcsolódó anyagokat pedig a meetup hivatalos levelezőlistájára fogunk kiküldeni. A közös gondolkodást elősegítendő pizzával, üdítővel készülünk. :)

Az esemény nyilvános, minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Add to calendar 2019-01-16 2019-01-16 UTC SZTAKI MeetUp - Deep learning rendszerek tutorial (Tensorflow) Az új évben is folytatódik intézeti meetup-sorozatunk, melynek következő alkalma január 16-án 17 órától kerül megrendezésre. A téma a legutóbbi deep learning tutorial folytatása, elsősorban a Tensorflow alkalmazásaira fókuszálva. - Andrea Manno-Kovács kovacs.andrea@sztaki.hun-ren.hu

Responsible Department

Contact

Email
kovacs.andrea@sztaki.hun-ren.hu
Phone
+36 1 279 6158